Om oss


Personalen
På Förskolan Pyramiden har vi omtyckt och kompetent personal som har valt att jobba just hos oss! Personalen jobbar i Maria Montessoris anda och tar hjälp av montessorimaterial och den kunskap som ligger till grund för att barnen ska bli självständiga och trygga individer. Vi har dessutom förmånen att ha ett eget kök med en anställd kock som lagar all mat på plats. Det är ljuvligt för barnen att känna doften av nybakt och nylagat som skapar en hemtrevlig atmosfär och dessutom kan maten lätt anpassas efter barnens behov.

Styrelsen
Styrelsen består av föräldrar till barn som för tillfället går på förskolan.

Styrelsen agerar huvudman i förskoleföreningen och innefattar roller så som Ordförande, Vice ordförande, Kassör, Personalansvarig, Kommittéansvarig, Informationsansvarig samt sekreterare.

Information om styrelsen

Föräldrarna
Som förälder förväntas du vara delaktig och ta ansvar i verksamheten.

Ansvarsområden och hur du kan bidra

Grön Flagg
På Pyramiden har vi länge arbetat med Håll Sverige Rent (Håll Sverige Rent). Hösten 2017 startade vi igång Grön Flagg-arbetet och hösten 2018 blev vi nominerad till årets Grön Flagg-förskola i Sverige. Vår nominering löd:.

”För barnens ökade kunskaper om djur i sin närhet, vilket har bidragit till en ökad respekt inom den ekologiska dimensionen av hållbar utveckling. För att förskolan har gett barnen möjlighet att bidra till en bättre framtid genom konkreta åtgärder inom skräp och återvinning.”

Lär dig allt om hur Grön Flagg fungerar här: